Sport & Dans


In Heracles Westerlo ben je thuis voor sport.


Spinning

Spinning 4bikes


€8 per les / €70 per 10 lessen / €150 per 25 lessen
Privéles op vrije uren op aanvraag. €80,00 per les

Maandag 19.00u en 20.00u
Dinsdag 10.00u en 20.00u
Woensdag 19.00u
Donderdag 19.00u en 20.00u

Voor meer informatie kan je lesgever Joeri contacteren via 0496/12.78.77 of joeri-gouwkens@hotmail.com

Reserveer nu


Wing Revolution

Wing Revolution


Modern zelfvededigingssyteem “The Wing Revolution”, het begin van een nieuwe structuur, die is gebaseerd op een nieuwe wetenschappelijke interpretatie van traditionele elementen. Ons systeem steunt op verschillende onderdelen die echt praktisch zijn en verwerpt de elementen die een ondergeschikte en/of complementaire rol spelen. Het resultaat is een zeer functionele interactie van verschillende technieken.
Voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor concurrerende atleten en vechtsporters maar ook voor de mensen die in het algemeen zich veiliger willen voelen en een zelfverdedigingvermogen wensen te bereiken door middel van trainingen.

Voor meer informatie kan je lesgever Youri contacteren via 0498/70.07.68 of www.thewingrevolution.be


Ninjitsu

Ninjutsu


American Ninjutsu ”Shadow Warriors”

Voor meer informatie kan je lesgever Johan contacteren via 0468/14.39.50


Fit Woman

BIFBB Belgium


BIFBB, de Belgische Interfederale Fitness en Bodybuilding federatie (aangesloten bij IFBB de Internationale Bodybuilding en fitness federatie) wordt van hieruit bestuurd.

Website IFBB
Contact


Shake

Dansstudio Shake


Een dansschool met passie… voor kleuters, kids, jeugd en volwassenen vanaf 2,5 jaar Is dansen jouw passie of wil je gewoon enkele uurtjes per week alles los shaken? Dan zit je goed bij ons! Als één van de grootste dansscholen in Westerlo en omgeving, bieden wij de meest verschillende dansstijlen aan. Van kleuterdans en kidsdance met een snuifje Hip Hop en Breakdance tot Streetdance, Freestyle / Disco en de klassiekere opleidingen Ballet en Modern / Jazz. En dit voor alle leeftijden, op alle niveaus en… voor meisjes én jongens. Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Kom dan zeker eens langs of neem contact op voor meer informatie !

Ons enthousiast lesgeversteam staat te springen om jullie de tofste moves aan te leren. Hopelijk ben jij er ook bij in de volgende lessen!


Crazy Moves

Crazy Moves


Dansstudio Crazy Moves is een eigentijdse dansschool. Er worden allerlei dansstijlen aangeboden zoals Kleuterdans, Kidsdance, Popdance, Hiphop, Modern…
Vanaf 2,5 jaar kan je bij ons terecht. Heb jij ook zin om je beentjes los te gooien en je volledig te laten gaan op de nieuwste beats, kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens één van onze lessen.

Voor meer informatie kan je lesgever Gitte contacteren via 0498/41.18.61 of www.dansstudiocrazymoves.be